Zelfbouw / CPO

De meeste mensen kennen de vorm van zelfbouw waarbij de kopers zelf hun grondkavel kopen (of pachten) en een architect kiezen om zo met maximale invloed hun woning te realiseren. Het zgn Particuliere Opdrachtgeverschap (PO

Collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) is een relatief nieuwe bouwvorm waarbij een groep particuliere opdrachtgevers samen de rol van opdrachtgever op zich neemt en zonder tussenkomst van een ontwikkelaar op zoek gaat naar een kavel om hun gezamenlijke plan te ontwikkelen en bouwen. Dit bespaart kosten en levert meer kwaliteit op.
Een uitdagend maar ook spannend proces. Onbekendheid met dergelijke processen kan onzekerheid met zich meebrengen. Hollands huis werkt daarom vanuit een nieuwe vorm van collectief particulier opdrachtgeverschap. Als individuele opdrachtgever kunt u zich aansluiten bij een initiatief van Hollands Huis. Samen met andere toekomstige bewoners wordt u lid van een bewonersgroep/bouwgroep (vereniging van opdrachtgevers).
De bouwgroep of vereniging geeft Hollands Huis de opdracht voor de uitwerking van het ontwerp en de ontwikkeling van het plan tot een realiseerbaar eindresultaat. Ook verzorgt Hollands Huis de communicatie richting de bouwgroep, gemeente, aannemer etc.

Voor meer informatie over het collectief bouwen van een woongebouw of een meerdere individuele woningen willen wij u graag doorverwijzen naar het door Hollands Huis opgerichte platform voor samenbouw; WIL JE MET ME BOUWEN.

Op dit moment ontwikkelt WIL JE MET ME BOUWEN het eerste collectieve bouwproject in Deventer. Het HAVENHUIS, met vier individuele grondgebonden woningen, zal in het Havenkwartier worden gebouwd. Geïnteresseerden in het samenbouw project kunnen zich nog aanmelden.

WWW.WILJEMETMEBOUWEN.EU

wil je met me bouwen - havenkwartier deventer

HAVENHUIS met vier individuele woningen / Havenkwartier Deventer

begane grond havenhuis wiljemetmebouwen copyright

Begane grond HAVENHUIS

2e verdieping hout havenhuis wiljemetmembouwen copyright

2e verdieping met brede gevel HAVENHUIS

dakterras havenhuis wiljemetmebouwen copyright

Dakterras HAVENHUIS

wiljemetmebouwen -download brochure