Creatieve sessie

De creatieve sessie is een inspirerende brainstorm-schetssessie waarin uw plannen en ideeën door een architect en/of bouwkundige vertaald worden naar ruimtelijke en technische mogelijkheden.

Steeds meer mensen stellen zich de vraag welke mogelijkheden er zijn voor het verbouwen van hun woonhuis en hoe ze deze bijv. levensloopbestendig en energiezuiniger kunnen maken. Wat kunnen we bijv. met de ruimte die vrijkomt nu de kinderen het huis uit zijn?

Speciaal voor deze vragen heeft Hollands Huis de creatieve sessie geïntroduceerd. Uw wensen en ideeën worden geïnventariseerd waarna mogelijkheden, varianten, technische haalbaarheid en valkuilen onmiddellijk in beeld worden gebracht. Vlotte schetsen illustreren structuur, routing en functionaliteit. Bij iedere richting of scenario kunnen wij kostenconsequenties inschatten en adviseren over alternatieven.

RESULTAAT

resultaat creatieve schetssessie
Een creatieve schetssessie levert geen ontwerp op, maar nieuwe ideeën, inzichten en een helder advies over de diverse mogelijkheden.
Indien gewenst kunnen we een verslag verzorgen. Hiervoor brengen wij wel extra kosten in rekening. Doorgaans kunt u volstaan met eigen aantekeningen. De sessie vindt gewoonlijk plaats op ons kantoor in Amsterdam of Deventer en duurt max. anderhalf uur.

U kunt met meerdere personen deelnemen en u krijgt de schetsen meteen mee.

KOSTEN

Kosten voor de creatieve sessie worden in mindering gebracht bij een opdracht voor een schetsontwerp

Creatieve sessie ca 1,5 uur / € 195,00

Voor een sessie buiten het kantoor worden indien de retoursafstand groter is dan 30 kilometer, reiskosten in rekening gebracht.

Kilometervergoeding is € 0,24 per kilometer.
Reistijdvergoeding is € 0,42 per persoon, per kilometer.

Alle bedragen zijn excl. 21% BTW

creatieve sessies diensten