Startsein van het cpo project in het Havenkwartier Deventer

Vrijdag 6 juni is in het bijzijn van de lokale Deventer radio en televisie de ondertekende optieovereenkomst voor het samenbouw project “restnest” overhandigd aan Peter Sips van de gemeente Deventer.

Met deze ondertekening is het officiële startsein gegeven voor het ontwikkelen en bouwen van het collectieve bouwproject (collectief particulier opdrachtgeverschap) in het Havenkwartier Deventer.

Voor het project zijn wij nog op zoek naar een aantal geïnteresseerde zelfbouwers die samen met ons en de andere zelfbouwers het project zouden willen gaan ontwikkelen en bouwen.

Indien u interesse hebt of iemand weet die interesse heeft, dan kan men zich aanmelden via het contactformulier zodat men op de hoogte gehouden wordt van de verdere ontwikkelingen. Bij vragen kunt u ons natuurlijk altijd bellen of een kijkje nemen op de website van www.wiljemetmebouwen.eu.

>>CONTACTFORMULIER wil-je-met-me-bouwen

6 juni 2014 - startbijeenkomst wil je met me bouwen restnest

overhandiging van de ondertekende optieovereenkomst voor het collectieve bouwproject “restnest” in het Havenkwartier Deventer aan Peter Sips van de gemeente Deventer

6 juni 2014 - startbijeenkomst wil je met me bouwen restnest1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *