Voorbeeldontwerp woonhuis voor vrije kavel

Dit ontwerp is TE KOOP. Het woonhuis is geschikt voor diverse vrije kavels. Natuurlijk kunnen we ook samen met u kijken welke aanpassingen in het ontwerp nodig zijn zodat het uw droomhuis kan worden. Neemt u bij interesse gerust contact met ons op.

Nieuwe woning in een karakteristieke oude straat met diverse bouwstijlen

woonhuis-ontwerp-1-1
woonhuis-ontwerp-1-4
Het smalle lange kavel, de bezonning en de diversiteit aan bouwstijlen aan de Almelosestraat zijn enkele uitgangspunten geweest voor de verschijningsvorm van de woning.
woonhuis-ontwerp-1-13De inbreidingslocatie aan de karakteristieke voormalige uitvalsweg heeft vele voorgeschreven randvoorwaarden mbt vorm en materiaal.
woonhuis-ontwerp-1-5De woning heeft een traditionele en herkenbare vorm waarbij de statige voorgevel met hoge ramen en het brede achterhuis (de deel) elementen zijn die verwijzen naar de geschiedenis van de lokatie.
woonhuis-ontwerp-1-2Het materiaalgebruik is vertrouwd door de metselwerk voor- en achtergevel en modern door de houten gevel en dakafwerking.
woonhuis-ontwerp-1-6De woning is gesitueerd rondom een centraal gelegen beschut maar zonnig terras, dat tevens voor licht en openheid zorgt in de woning.
woonhuis-ontwerp-1-10Een vide, een dubbelhoge eetkamer en het zicht op de diepe achtertuin met oude bestaande schuren versterken de ruimtelijkheid van de woning op plaatsen waar de privacy niet in het geding komt.
woonhuis-ontwerp-1-8
woonhuis-ontwerp-1-7

Voorbeeldontwerp 2012, Locatie > voor diverse vrije kavels, opdrachtgever > particulier, programma > wonen ca 200 m2 bvo, ontwerpteam > Angela Holterman & Derko-Jan Dollen, opdrachttype > creatieve sessie / haalbaarheidsstudie / schetsontwerp / voorontwerp

Een gedachte over “Voorbeeldontwerp woonhuis voor vrije kavel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *